Besøk Lysøen i vintersesongen

Lysøen tar i mot forhåndsbestile gruppebesøk gjennom hele vintersesongen.

Historien om Ole Bull og Lysøen lar seg uansett formidle sommer som vinter.

Er du interessert? Send en mail eller ring 56 30 90 77 for å avtale nærmere. Avdelingsdirektør Berit Høgheim er klar til å ta i mot gruppebesøk men presiserer at transport må arrangeres på egen hånd.

 - Det bare til å sende en mail eller ringe. Vår skyssbåt går i opplag nå ved sesongslutt, så enten man bare har behov for skyss fra Buena kai, eller man ønsker en båttur fra Bergen eller Os, må man ordne med båt på egen hånd, sier Høgheim. 

Om du ønsker å bestille skyss til Lysøen kan du gjøre det fra følgende firma:

Det er selvsagt også mulig å besøke Lysøen med egen båt. Den 700 mål store øyen har flotte turmuligheter, som gjør det vel verdt et besøk utenfor museets åpingstider. 

Ole Bull Museum Lysøen åpner sommersesongen 18 mai 2017. Fra 18. mai til 31. august vil museet være åpent hver eneste dag fra 11.00 til 16.00, i tillegg til hver søndag i september.

Hver søndag i sommersesongen kan du bli med på vårt faste arrangement "Søndag på Lysøen", som er et tilbud til både store og små. Her blir det konserter, vandringer, rebusløp og foredrag. Følg med her på sidene for mer informasjon rundt dette.