Besøk Lysøen

Ole Bull Museum Lysøen er åpen hver dag 18. mai – 31. august, og søndager i september.

Det er da omvisninger i Ole Bulls villa hver time og skyssbåten har faste avganger en gang i timen fra Buena kai på Lysekloster.

Museet tilbyr aktiviteter, vandringer, konserter og foredrag hver helg i hele sesongen, frem til siste søndag i september. Gå heller ikke glipp av vår konsertpakke med transport t/r Bergen, guide, konsert og tur på øyen hver søndag i juli og august.

Lysøens sommerprogram finner du her

Slik kommer du deg til Lysøen

På Lysøen er det også kafé og museumsbutikk. Kafeen serverer blant annet kaffe og vafler, mens butikken kan by på musikalske souvenirer og et utvalg Ole Bull-relaterte bøker, CD’ er og postkort.

Mer enn et museum
Lysøen er mye mer enn Ole Bulls villa, og kan også fint besøkes på egenhånd, både i og utenfor sesong – om man har egen båttransport. Øyen er et perfekt sted for dagsutflukter og kan friste turgåere med 13 km hvite, skjellsandbelagte stier, flotte utsiktspunkt og trivelige rasteplasser.

Øyen har også fine bademuligheter og kan foruten om Bulls flotte villa, skilte med et gammelt gårdstun fra 1600-tallet som besøkende kan oppleve på egenhånd

Festspillkonserter
Tradisjonen tro skal Lysøen være arena for flere konserter under Festspillene i Bergen. Les mer om artistene som spiller på Lysøen på www.fib.no

Velkommen til Ole Bulls magiske Lysø!